Με τρία αργυρά μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo στην Πάτρα



Με 3 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του συλλόγου μας που εδώ και 35 χρόνια δίνουν το παρόν στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας , το πανελλήνιο πρωτάθλημα . 

Ο λόγος για τους :

1) Κωνσταντίνος Σολακίδης του Χρήστου Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των – 54 kg Ανδρών .

2) Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου Αργυρό μετάλλιο κατηγορία των – 87 kg Ανδρών .

3) Και η αποκάλυψη της ομάδας μας ο μόλις 17 χρονών εφηβος αθλητής μας , Πέτρος Δόκος του Δημητρίου να κατακτά το Αργυρό μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των – 58 kg Ανδρών μετά από τέσσερις αγώνες , σε μια ηλικιακή κατηγορία μεγαλύτερη και με πολύ ανταγωνισμό , ηττήθηκε από τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή της κατηγορίας ,πρωταθλητή Ευρώπης, του 2021 ΔιονύσηΡαψομανίκη .

Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τους καθώς και τους προπονητές Αλμασίδη Χρήστο και Διαφα Αργύρη που συνόδευσαν και καθοδήγησαν την αποστολή .

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.