Ευχαριστήριο της Διοίκησης και η Δ/νσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κοζάνης



Η Διοίκηση και η Δ/νση Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κοζάνης ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν, το δύσκολο αυτό διάστημα, να ανταπεξέλθει το Νοσοκομείο μας στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν στο Αναισθησιολογικό τμήμα με την παραίτηση του συνεργαζόμενου ιδιώτη Αναισθησιολόγου. Τον κ. Γεώργιο Αμανατίδη Περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας, τον κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη Περιφερειάρχη της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και την κα Ευτυχία Καπάτου, Διοικήτρια του Γ.Ν. Γρεβενών για την άμεση κινητοποίηση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Συντονιστή Δ/ντή Πολυχρόνη Ιερόπουλο και τον Δ/ντή Θεόδωρο Σφάλαγκο, συναδέλφους Αναισθησιολόγους του Γ.Ν. Γρεβενών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, υπερβάλλοντας εαυτόν, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες εφημεριών μηνός Μαρτίου.

Η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη, στα δύσκολα φαίνονται οι άξιοι άνθρωποι με ήθος που βάζουν το κοινό καλό πάνω από όλα! Σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση,

Αποστολία Μαμασίδου Δημήτριος Σιόλιος

Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας    Διοικητής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.