Θήκες κινητών gadgets: Φάλαινα, ανοιχτήρι ή stand;



Οι πρακτικές θήκες κινητών που εξυπηρετούν πάνω από μια χρήση έχουν αρχίσει να διαδίδονται ευρέως. Κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό σε έναν κόσμο, όπου όλοι χρειαζόμαστε συνδυαστικές λειτουργίες των συσκευών και αξεσουάρ γλιτώνοντας χρόνο.

Έτσι λοιπόν είναι λογικό αντί να αγοράζει κάποιος θήκες κινητών, που απλώς προστατεύουν το τηλέφωνο να προτιμά ένα… πολυεργαλείο. Ένα αξεσουάρ με το οποίο θα μπορεί να έχει μαζί του και τις κάρτες του, τα μετρητά και το τηλέφωνο.

Σίγουρα είναι ωραίο ένα μοδάτο πορτοφόλι, όμως πιάνει χώρο. Το ίδιο και τα άλλα μικροπράγματα που συσσωρεύονται στις τσάντες/ backpack μας και κάνουμε ανασκαφές για να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι μπορούν να κάνουν μερικές από τις πιο εξελιγμένες θήκες κινητών.

  • Θήκες κινητών λαβύρινθος για ρετρό gamers

Είστε άπειρη ώρα στην ουρά, απλώς περιμένετε την αργοπορημένη παρέα σας για καφε. Ό,τι κι αν ισχύει, αντί να σκρολάρετε χωρίς να μαθαίνετε και τίποτα γιατί να μην εξασκήσετε το χέρι και το μάτι σας; Αυτό ίσως πέρασε από το μυαλό όσων σχεδίασαν θήκες κινητών, που στο πίσω μέρος τους έχουν το γνωστό παιχνίδι λαβύρινθο με τη μεταλλική μπίλια. Έτσι έχετε και προστασία του κινητού και παιχνίδι. 

  • Θήκη κινητού με κορδόνι για αφηρημένους

Ειδικά για όποιον είναι αφηρημένος και ξεχνά παντού το τηλέφωνό του η θήκη κινητού με κορδόνι είναι σωτήρια επιλογή. Πέραν του ότι κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να επιλέξετε αυτή, που ταιριάζει με το στυλ και τη διάθεσή σας, σας απαλλάσσει και από τις ανασκαφές στην τσάντα, που είπαμε και στην αρχή.

Επιπρόσθετα παρέχει προστασία στην αγαπημένη σας συσκευή, αφού είναι δύσκολο να πέσει από τον λαιμό σας. Προστασία, στυλ και το κινητό ανά χείρας, όποτε το θελήσετε; Όχι κι άσχημα.

  • Ποτέ ξανά χωρίς ανοιχτήρι. Έχετε θήκες κινητών!

Ναι, το βρήκαν και αυτό! Θήκες κινητών ανοιχτήρια με τις οποίες ανοίγεται το ποτό ή το αναψυκτικό σας, όποτε το θελήσετε. Και μη φανταστείτε, ότι πρόκειται για κάποια ελαφριά κατασκευή. Συμπαγής για να προστατεύει αποτελεσματικά τη συσκευή σας και ευρηματική για να σας δροσίζει, όποτε το επιθυμείτε.

  • Μια φάλαινα στα χέρια σας!

Αν σας λέγαμε, ότι μια φάλαινα μπορεί να χωρέσει στην παλάμη του χεριού σας τι θα λέγατε; Αν είναι θήκη κινητού, μπορείτε. Μια επίπεδη θήκη από σιλικόνη με γυριστή ουρά, για να μπορείτε να τυλίγετε γύρω της τα καλώδια των ακουστικών (εάν δεν έχετε ear buds).

Κι επειδή τα θαλάσσια θηλαστικά έχουν πέραση, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Το πίσω μέρος της θήκης σιλικόνης έχει το πρόσωπο μιας φάλαινας, με μια σχισμή- χαμόγελο για να βγάζετε από εκεί τα καλώδια των ακουστικών.

  • Θήκες κινητών Samsung: Πορτοφόλι, με κορδόνι ή με δαχτυλίδι- stand;

Και οι θήκες κινητών Samsung δε θα ξέφευγαν από την ευρηματικότητα των κατασκευαστών. Άλλες έχουν πολλές θήκες για να βάζετε μετρητά, κάρτες και κέρματα, άλλες διαθέτουν κορδόνι για να μην τα χάνετε και άλλες με stand για να βλέπετε ταινίες; Ότι θέλετε υπάρχει, αρκεί να το αναζητήσετε.

  • Ορμήστε στη φύση με εφόδιο θήκη κινητού- ελβετικό σουγιά

Και αυτό σκέφτηκαν. Μια θήκη κινητού εξοπλισμένη με όλα τα σύνεργα, που ανταγωνίζεται επάξια και έναν ελβετικό σουγιά. Σουγιαδάκια, λιμάκια, μαχαιράκια, ψαλιδάκια και ό,τι άλλο φαντάζεστε και το καλύτερο; Όλα αυτά δεν προσθέτουν πάχος στη θήκη του κινητού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.