Κλιμάκιο του Δήμου Σερβίων και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Τ.Κ. Τριγωνικού



Στο Τριγωνικό βρέθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Σερβίων όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για θέματα που απασχολούν την Τοπική Κοινότητα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Χάρης Γκοβεδάρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων Σάββας Σαλτσίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριγωνικού Γιώργος Παπαθανασίου καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα του χωριού που χρήζουν τάχιστης επίλυσης, όπως και άλλα θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία και ο διάλογος των δύο φορέων της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να εξευρεθούν βέλτιστες λύσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία της Τ.Κ. Τριγωνικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας, επιφέροντας έτσι αισθητές βελτιώσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων του Τριγωνικού.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.