Η ‘Κοζάνη Τόπος Να Ζεις’ σχετικά με το θέμα κατάργησης του Ληξιαρχείου Αιανής



Σχετικά με το θέμα της κατάργησης του Ληξιαρχείου Αιανής η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» ξεκαθάρισε από την αρχή με δηλώσεις του επικεφαλής της Χάρη Κουζιάκη πως η στήριξη των Δημοτικών Κοινοτήτων για να είναι πρακτική και ουσιαστική θα πρέπει να συνοδεύεται από πράξεις ουσίας και ειλικρινή ενημέρωση και όχι από ψέματα, μεγαλοστομίες και ανούσια τσιτάτα περί «ανοιχτών δημαρχείων» και «συνδιαμόρφωσης» θέσεων. Αυτά δηλαδή που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση των κατοίκων της ΔΕ Αιανής οι οποίοι άμεσα και ορθώς αντέδρασαν για το κλείσιμο του ληξιαρχείου Αιανής και συνεπώς για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Με έγγραφό μας ζητήσαμε την επιστολή του Δημάρχου Κοζάνης προς το Υπουργείο Εσωτερικών η οποία μας κοινοποιήθηκε στις 26-3-2024, όπως και στους Προέδρους των ΤΚ της ΔΕ Αιανής, και μετά την ανάγνωση της, από την οποία ξεκάθαρα φαίνεται η κοροϊδία της Δημοτικής Αρχής προς τους κατοίκους της ΔΕ Αιανής, ζητήσαμε με σημερινή μας επιστολή την συζήτηση του θέματος στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι ώστε να τοποθετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι αλλά και να ξεκαθαρίσει η θέση της Δημοτικής Αρχής η οποία είναι εξαιρετικά συγκεχυμένη και διαφορετική αναλόγως με το ποιος την εκφράζει.

Ευελπιστούμε πως η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα ανταποκριθεί στο αίτημά μας έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του θέματος και άρση του αιτήματος του Δημάρχου Κοζάνης προς το Υπουργείο Εσωτερικών για κατάργηση του ληξιαρχείου Αιανής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.