Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης: Αυλαία για την κοζανίτικη αποκριά



Αυλαία για την Κοζανίτικη Αποκριά και φέτος με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης για όλους φορείς και πολίτες.

Ντόπιοι και επισκέπτες συμμετέχοντες και θεατές του εθίμου, του πιο χαρακτηριστικού της Κοζάνης, έζησαν και απόλαυσαν ένα δωδεκαήμερο γεμάτο ρυθμό, εικόνες, διασκέδαση, χορό, τραγούδι φως και χρώμα Κοζανίτικης Αποκριάς.

Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης αρωγός της παράδοσης και του εθίμου συνέβαλε τα μέγιστα με την παρουσία του, καθώς τόσο οι παιδικές χορευτικές ομάδες, την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς, όσο και οι χορευτικές ομάδες των ενηλίκων, το Σάββατο της Μεγάλης Αποκριάς, άφησαν το αποτύπωμά τους με σεβασμό στο έθιμο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε κάθε χορευτή και χορεύτρια (παιδιά και ενήλικες) για την άψογη παρουσία τους καθώς και στους δασκάλους αυτών Ηλία Πολίτη και Δώρα Βαξεβάνου.

Εκ μέρους της διοίκησης του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών, ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους και όλες, έχοντας την πεποίθηση για συνεχή και ανερχόμενη παρουσία σε όλους τους τομείς του πολιτισμού και της παράδοσης.

Ο Πρόεδρος
Πολυνείκης Αγγέλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.