Κούλουμα στη λίμνη μας -Δείτε φωτογραφίες



Τα Κούλουμα γιόρτασε και φέτος ο Δήμος Σερβίων με ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι γεμάτο χορό, μουσική, άφθονο κρασί και τα πατροπαράδοτα νηστίσιμα εδέσματα. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο στο Εξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας, με εκατοντάδες επισκέπτες να κάνουν Κούλουμα στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

Μικροί και μεγάλοι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τον καλό καιρό που επικράτησε σήμερα, τίμησαν τα έθιμα με το πέταγμα του χαρταετού γεμίζοντας χρώμα τον ουρανό της λίμνης Πολυφύτου.

Η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Έφη Παπαδοπούλου ευχαριστεί θερμά όλες τις εθελόντριες γυναίκες που συνέβαλαν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και πιο συγκεκριμένα, την  Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Σερβίων και την ομάδα της, όπου με μεγάλη προθυμία και αγάπη προετοίμασαν τα νηστήσιμα εδέσματα καθώς και τους υπαλλήλους του δήμου που βοήθησαν στην καθαριότητα του χώρου.

Καλή Σαρακοστή!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.