Συλλυπητήριο μήνυμα της ΑΡ.ΣΥ για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Φλώρινας, Χρήστου Αλεμπάκη



Ο Χρήστος Αλεμπάκης υπήρξε μια ξεχωριστή και σπουδαία προσωπικότητα της κοινωνίας της Φλώρινας. Άνθρωπος λαϊκός και προσιτός με βαθιές ρίζες στην κοινωνία. Η εργατικότητα, η εντιμότητα, το ήθος και η ευγένεια του είναι αρχές και ηθικές αξίες που πάντα τον χαρακτήριζαν.

Ως επαγγελματίας, ως γεωπόνος και ως πολιτικός στάθηκε δίπλα στον κόσμο της Φλώρινας ως ίσος προς ίσο χωρίς καμία διάκριση. Δεν επέδειξε ποτέ μα ποτέ καμία έπαρση έναντι του απλού κόσμου, ιδιαίτερα της αγροτιάς, που κυριολεκτικά τον λάτρεψε.

Την ίδια ταπεινότητα επέδειξε και ως νομαρχιακός σύμβουλος. Ακόμα και όταν ο λαός της Φλώρινας τον εξέλεξε Δήμαρχο, ο Χρήστος Αλεμπάκης έμεινε ο ίδιος! Η δε θητεία του έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Φλώρινας ως φωτεινό παράδειγμα ορθής και έντιμης διαχείρισης.

Το κενό που αφήνει ο χαμός του μοιάζει δυσαναπλήρωτο, καθώς ο τόπος στερείται έναν άνθρωπο που εξέθετε τις απόψεις του με παρρησία και πάντα με γνώμονα το κοινό καλό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Στη σύζυγό του Άννα και στα τρία παιδιά του: τη συντρόφισσα Μαρία, τη Δέσποινα και τον Αλέξανδρο.

14/3/2024

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.