2ο Γυμνάσιο Κοζάνης: Τσικνοπέμπτη όλοι μαζί…



Η Τσικνοπέμπτη αποτέλεσε την αφορμή για μία μοναδική συνεργασία μεταξύ του 2ου και του 5ου Γυμνασίου, καθώς μαθητές και καθηγητές και από τα δύο σχολεία ένωσαν τις δυνάμεις τους για να την γιορτάσουν μαζί. Η παρουσία του Φανού Λάκκου Τ’ Μάγγαν έδωσε τον τόνο για μία μέρα γεμάτη από παραδοσιακά έθιμα και ενθουσιασμό.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με ζωντανή μουσική, φέρνοντας στο προσκήνιο την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και εορταστικής αλληλεγγύης. Η συνεισφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ήταν καθοριστική, καθώς πρόσφεραν σουβλάκια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της γιορτής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υποδιευθύντρια του σχολείου μας κα. Γεωργουβιά, την κυρία Μόμτσιου Ματίνα, στο Φανό Λάκκος Τ’ Μάγγαν, στους μουσικούς μας, αλλά και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Αποκριά και του χρόνου με υγεία!

Ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.