Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του 5ου Π.Τ. Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα «Οι τελευταίες εξελίξεις με την Ψηφιακή Πλατφόρμα MyData και ο κανόνας Εσόδων – Εξόδων για την προσυμπλήρωση και υποβολή της Δήλωσης ΦΠΑ από 1.1.2024 και μετά» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου στην Κοζάνη στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με εισηγητή τον κ. Αντώνη Ντίνο, Προϊστάμενο ψηφιακής απεικόνισης συναλλαγών και διαβίβασης δεδομένων.

Τον εισηγητή προλόγισε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Ευάγγελος Λιάκος και αναφέρθηκε στη σημασία του επίκαιρου σεμιναρίου και στην εξειδίκευση που πρέπει πλέον να υπάρχει σε επιμέρους θέματα, καθώς και στις προσπάθειες του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την επίλυση των προβλημάτων του λογιστικού φοροτεχνικού επαγγέλματος.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι παρευρισκόμενοι έθεταν ερωτήματα και δινόταν απαντήσεις και  διευκρινήσεις σε πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζουν στις καθημερινές συναλλαγές τους.

 

Για το Π.Τ.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Δ. Λιάκος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.