White Ghosts K9 : Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων & Ξενοδοχείο – 27χρόνια εμπειρίας στην Εκπαίδευση & την Φιλοζωική φροντίδα



Το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων και Ξενοδοχείο WHITE GHOSTS K9, είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα (ενδιαίτημα),  6.000 τετραγωνικών μέτρων, αδειοδοτημένη από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και κατασκευασμένη εξολοκλήρου από την αρχή με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές. με 1.000 τ.μ άνετο parking και διαμόρφωση για ΑΜΕΑ .

Απέχει μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Κοζάνης με εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο και βρίσκεται στο 2οχλμ Κοζάνης Λάρισας στην πάροδο Κρόκου.

Όλοι  οι  κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι διαμονής των σκύλων είναι κατασκευασμένοι με Αντισεισμικούς και Θερμομονωτικούς δείκτες με ασφαλείς υλικά κατασκευής και προφυλαγμένοι από τη Φωτιά και τις Καιρικές συνθήκες .

Τα 27 χρόνια εμπειρίας μας στην Εκπαίδευση και την Φιλοζωική φροντίδα-διαχείριση των σκύλων , μαζί με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ τόσο την εκπαίδευση των τετράποδων φίλων μας όσο και την ευχάριστη και ασφαλή διαμονή κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους!

Η Εκπαίδευση και η διαχείριση των σκύλων, γίνεται με φιλοζωική μέθοδο και νοοτροπία, η οποία σέβεται δεν βλάπτει και δεν κακοποιεί το ζώο.

Θα χαρούμενα μας επισκεφθείτε στο χώρο μας και να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς γιατί υπηρεσίες μας!

Κέντρο Εκπαίδευσης και Φιλοξενίας Σκύλων-Κοζάνη

Με εκτίμηση ΣΕΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( Υπεύθυνος Μονάδας)

Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων (ΠΑΣΕΚΣ)

Μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (ΚΟΕ)

Επίσημος βοηθός Καθηκόντων Προστασίας (ΚΟΓΠΕ)

Συνιδρυτής του προγράμματος ΠΑΙ.ΖΩ

(Θεραπεία με την βοήθεια ζώων)

 

2οΧΛΜ Ε.Ο Κοζάνης – Λάρισας,

πάροδος Κρόκου

Κοζάνη 50100

Κινητό : 6947860100

Σταθερό : 2461099927

Email : info@whiteghosts.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.