Π. Ματιάκης – Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ: “Να στηρίξουμε όλοι την επιχείρηση για να μπορέσει να παρέχει σοβαρά και σωστά τις υπηρεσίες της” – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

“Στόχος του Δημάρχου Κοζάνης και του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου, είναι να προσφέρει σοβαρές, σωστές υπηρεσίες και στην τηλεθέρμανση και στην ύδρευση”, τόνισε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Παναγιώτης Ματιάκης.

Ο ίδιος ανέφερε “η ΔΕΥΑΚ προσφέρει σε 50.000 κατοίκους θέρμανση και σε 75.000 κατοίκους νερό και περίπου 10 με 15.000 ζώα. Οπότε αυτή την επιχείρηση πρέπει να την νιώσουμε όλοι οι δημότες ότι είναι δική μας επιχείρηση”.

Επιπλέον ο κ. Ματιάκης τόνισε πως “πρέπει να την φροντίσουμε και να την στηρίξουμε γιατί είναι προς όφελος μας για να συνεχίσει να παρέχει την ποιότητα των υπηρεσιών”.

” Το ποσοστό των εκείνων των κατοίκων που δεν θέλει να  πληρώσει, θα αναγκαστούμε να πάρουμε μέτρα. Να νιώσουν ικανοποιημένοι και αυτοί που πληρώνουν και θα στηρίξουμε και αυτούς που δεν μπορούν να πληρωσουν”.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Π. Ματιάκης – Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ: “Να στηρίξουμε όλοι την επιχείρηση για να μπορέσει να παρέχει σοβαρά και σωστά τις υπηρεσίες της” – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.