Κοκκαλιάρης για Κοζανίτικη Αποκριά και τοποθέτηση κάμερας για την προστασία σχολικών μονάδων και δημόσιων κτιρίων – Δείτε τα βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Για το θέμα της μη ψήφισης του  προϋπολογισμού του Δήμου Κοζάνης και μια σειρά ζητημάτων που φέρει όπως η μισθοδοσία, οι πληρωμές, η Κοζανίτικη Αποκριά κ.ά. αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε πως “μέχρι τις15 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον προϋπολογισμό. Ήδη έχει περάσει από τη Δημοτική Επιτροπή και σύντομα θα έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο”.

Όσο για την φετινή διοργάνωση της Κοζανίτικης Αποκριάς ο ίδιος τόνισε πως ” ό,τι και αν γίνει η Αποκριά στην Κοζάνη, θα γίνει. Είναι ίσως το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που υπάρχει στη Δυτική Μακεδονία μέχρι σήμερα και αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να το αναπτύξουμε. Αν δεν μπορέσουμε φέτος όπως θα θέλαμε, λόγω της μη ψήφιση του προϋπολογισμού, αυτό θα γίνει του χρόνου”.

Επιπρόσθετα, ερωτηθείς για την  τοποθέτηση  καμερών με σκοπό την προστασία σχολικών συγκροτημάτων και  δημόσιων κτηρίων, μετά τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ο ίδιος ανέφερε “η τοποθέτηση θα γίνει για την προστασία των κτιρίων, χωρίς να επηρεάζονται τα πνευματικά δικαιώματα των παιδιών. Θα γίνουν συζητήσεις το επόμενο διάστημα με όλους τους εμπελκομενους φορείς”.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.