Η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης πρόσφερε τρόφιμα στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας “Καλός Σαμαρείτης”



 

Η ανθρωπιά και η στήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, αποτελούν βασικές αξίες και είναι έννοιες συνυφασμένες με την ταυτότητα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Σε συνέχεια των δράσεων της κοινωνικής ευαισθησίας, προσφοράς, εθελοντισμού και στα πλαίσια της εξωστρέφειας η Ένωση, προέβη την 24 Νοεμβρίου 2024 στην διάθεση τροφίμων προς τον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας ” Καλός Σαμαρείτης”. Με στόχο την επισιτιστική στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας ” Καλός Σαμαρείτης” ιδρύθηκε το 1942 στην Πτολεμαΐδα, με σκοπό την παροχή βοήθειας στον συνάνθρωπο, υλικής και πνευματικής. Παρέχει δωρεάν συσσίτια σε άπορους και κάθε υλική βοήθεια ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαρίστησαν την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, για την διάθεση των τροφίμων και εξήραν τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Όλους, μας ενώνει η κοινή ανάγκη να προσφέρουμε σε κάποιον συνάνθρωπο μας ή σε μια ομάδα ανθρώπων ή σε ένα ίδρυμα και ο εθελοντισμός είναι ένας τρόπος μέσω του οποίου αυτό επιτυγχάνεται. Ο εθελοντισμός και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας, βρίσκεται μέσα μας, ας ψάξουμε ο καθένας μας να τον βρούμε κάνοντας μια κοινωνία ομορφότερη βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την Ένωση εκπροσώπησαν στην εν λόγω δράση, ο πρόεδρος Βότσης Σιδέρης, ο αντιπρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος και η ταμίας Ιωαννίδου Παρασκευή.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Σιδέρης Βότσης
Ο Γεν. Γραμματέας

Θεοχάρης Κων/νος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.