Μάθιου Πέρι: Συντετριμμένοι οι σταρ του Χόλιγουντ τον αποχαιρετούν με συγκίνηση



Σύσσωμο σχεδόν το Χόλιγουντ και η βιομηχανία κινηματογράφου αλλά και μουσικής αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 χρόνια του.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος αγαπήθηκε περισσότερο για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Τσάντλερ στην κωμική σειρά Τα φιλαράκια, βρέθηκε χθες (28/10) νεκρός στο σπίτι του μετά από ανακοπή που υπέστη στο τζακούζι.

Σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) άρχισε να μεταδίδεται η είδηση ότι ο Μάθιου Πέρι δεν ζει πια ανάμεσά μας, γεγονός που σόκαρε τους διάσημους φίλους του.

Ανάμεσά τους τη Σέλμα Μπλερ η οποία θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια μέσα από τα social media, ανεβάζοντας μία κοινή του φωτογραφία από το παρελθόν. Και έγραψε στη λεζάντα: «Ο παλιότερος φίλος μου. Όλοι αγαπούσαμε τον Μάθιου Πέρι, και εγώ ακόμα περισσότερο. Κάθε μέρα. Τον αγαπούσα άνευ όρων. Και αυτός εμένα. Και νιώθω πληγωμένη. Με ραγισμένη καρδιά. Όνειρα γλυκά Μάττι. Όνειρα γλυκά».

Περισσότερα εδώ

gossip-tv. gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.