‘Μαζί για την Κοζάνη’: Ανακοίνωση νέων υποψήφιων στο συνδυασμό



 

Η Γάτα Ειρήνη υποψήφια στο τοπικό της  Κάτω Κώμης

 

«Μαζί για την Κοζάνη» με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη υποψήφιος και ο Θεοδωρίδης Γιώργος, φυσιοθεραπευτής.

Στην τοπική κοινότητα Καπνοχωρίου Μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη  οι Τσαουσίδης Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος –αγρότης) και   Σταυρίδης Χρίστος (αγρότης) .

 

Ο Γιώργος Ευκολίδης του Ζαχαρία είναι νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Γεννημένος στο Βατερό και κάτοικος Κοζάνης, απόφοιτος  του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, παντρεμένος με την Αντιγόνη Μπιλιώνα, πατέρας δύο κοριτσιών, της Χριστίνας και της Νίκης Νεκταρίας. Υπηρετεί από το 2000 στην Ελληνική Αστυνομία. Για αρκετά χρόνια ενεργό μέλος στον συνδικαλιστικό του φορέα, στα πολιτιστικά δρώμενα του Βατερού, συμμετέχει για δεύτερη φορά στις δημοτικές εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών του, στον συνδυασμό “Μαζί για την Κοζάνη” με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη. Εύχεται σε όλους τους υποψήφιους καλή δύναμη και ιδιαίτερα στους συνυποψηφίους του και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη καλή    επιτυχία.

 

Ονομάζομαι Σάββας Χαρίσιος, είμαι συνταξιούχους υπάλληλος ΔΕΗ   (ηλεκτρολόγος). Είμαι παντρεμένος με την Στάμου Αθανασία και έχουμε δύο παιδιά. Είμαι ενεργό μέλος σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και αγαπώ για τον τόπο μου.

Συμπορεύομαι με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη για έναν καλύτερο Δήμο Κοζάνης.

 

Μαζί μας ο Τζέλλος Χαρίσιος στο τοπικό Ροδιανής

 

«Μαζί για την Κοζάνη» ο Γιώργος Βαρτζώκας. Κατοικεί στον Κρόκο  Κοζάνης και έχει τρία παιδιά την Αντιγόνη (φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), τον Νίκο (φοιτητή στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) και την Χριστιάνα (σπουδάστρια στο ΙΕΚ Βολτέρος).

Ο Γιώργος ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματική ομάδα. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος και εργάστηκε στη ΔΕΗ, τα τελευταία 15 χρόνια με την ειδικότητα του εργοδηγού ορυχείων.

Συμπορεύεται με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη για να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του δήμου. Ένα δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, καλύπτοντας τις ανάγκες των κατοίκων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.