Συνάντηση Υπουργικού κλιμακίου στην ΖΕΠ:”Στηρίζουμε τον εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη” – Δείτε φωτογραφίες



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Συνάντηση είχε το Κλιμάκιο Υπουργών που επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου την Κοζάνη, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, η  Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης  Στάθης Κωνσταντινίδης και ο Βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος παρευρέθηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στο ενεργειακό κομμάτι και στα μέτρα που θα παρθούν για τους νέους και τις θέσεις εργασίας που φέρει η μετάβαση εστίασε ο Κώστας Σκρέκας Υπουργός Ανάπτυξης, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν την στήριξη τους στο πρόσωπο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

“Εδώ στηρίζουμε τον Γιώργο Κασαπίδη γιατί δεν υπάρχει καλύτερος από το να υλοποιήσει μια στρατηγική που θα προχωρήσει την Δυτική Μακεδονία μπροστά, παρά τον άνθρωπο ο οποίος έχει σχεδιάσει αυτή την στρατηγική”, τόνισε ο κ. Σκρέκας.

Η κ. Σδούκου σημείωσε πως “οι ενέργειες θα είναι ακόμη πιο έντονες σε αυτή τη θητεία. Ήρθε η ώρα από όλους αυτούς τους σπόρους που φυτέψαμε την προηγούμενη τετραετία να δρέψουμε τους καρπούς.  Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα και πολλά θέματα που ακόμη χρήζουν αντιμετώπισης και επίλυσης. Σας διαβεβαιώ ότι η ενεργειακή πολιτική δεν θα γίνεται από τα γραφεία, αλλά από το πεδίο, συνομιλώντας μαζί σας, με την τοπική κοινωνία για να μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αφού έδωσε και εκείνος την στήριξη του στο πρόσωπο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, τόνισε” είμαστε ταγμένοι και συντεταγμένοι σε μια κοινή πολιτική προσπάθεια στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου κινήματος που ξεκίνησε την προηγούμενη θητεία πρακτικά από το μηδέν, χωρίς να υπάρχει καμία προεργασία για την μετάβαση της περιοχής σε ένα παραγωγικό πρότυπο.”

Ο Βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος τόνισε” το θέμα είναι να λύνουμε τα προβλήματα και να προχωράμε. Είναι σημαντικό για εμάς να ενισχύσουμε την απόφαση του Μητσοτάκη να στηρίξει τον Γιώργο Κασαπίδη, είναι ένα έργο που πραγματικά πρέπει να συνεχιστεί”.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση Υπουργικού κλιμακίου στην ΖΕΠ:”Στηρίζουμε τον εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη” – Δείτε φωτογραφίες

  1. Τώρα που καίγεται ολόκληρη η Ελλάδα ,
    Ούτε ένας περιφεριεαρχης απο τη Νέα Δημοκρατια.
    Ο πατουλης ο Μηδας είναι περιφερειαρχης Αττικής,
    Η Αττική καίγεται και επειδή ο μητσοτακης τον πεταξε ,
    απ τα ψηφοδέλτια κάνει διακοπές στο Πήλιο,τόσο πολύ
    αγαπάει τον τόπο που τον ψήφισε.
    Απο το ίδιο ξύλο το φουρνοφτυαρο,απ το ιδι το σ….,φτυαρο.
    Η ανοχή είναι συγενοχη!
    Όλοι πατουληδες είναι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.