Ο Μπάμπης Στόκας τραγούδησε παρέα με τον κόσμο παλιές και νέες μουσικές επιτυχίες στο γήπεδο Σερβίων – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια των ΠΥΞ ΛΑΞ, σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας, αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, τραγούδησε παρέα με τον κόσμο, ο Μπάμπης Στόκας, το βράδυ της Κυριακής 27 Αυγούστου.

Με την χαρακτηριστική φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του, ταξίδεψε μουσικά το κοινό, από το λαϊκό και το έντεχνο, στο ροκ και τις μπαλάντες, όπως μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Ο Μπάμπης Στόκας, η φωνή των Πυξ Λαξ, χάρισε μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία και αυτό φάνηκε από την ενεργή συμμετοχή του κόσμου, στην αποψινή βραδιά.

Η συναυλία άρχισε με το τραγούδι «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», ενώ ακολούθησαν «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)», «Μια ζωή μέσα στους δρόμους», «Ανόητες Αγάπες», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», «Πούλα με», κ.ά, ενώ αφιέρωσε στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το τραγούδι «Ποια χώρα» και στον Δημήτρη Μητροπάνο «Καλοκαίρια και χειμώνες».

Η πενταμελής ορχήστρα, που πλαισίωσε τον Μπάμπη Στόκα αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς, τους Γιάννη Παπαζαχαριάκη στην κιθάρα, Γιώργιο Παχή στο μπουζούκι, Αλέξανδρο Κούρο στο πιάνο, τον Ρήγα Βοριά στο μπάσο και τον Στέφανο Λογοθέτη στα τύμπανα.

Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την ξεχωριστή συναυλία, με την συμμετοχή και παρουσία του στο γήπεδο των Σερβίων ,“Αστέριος Μεγαρέας”.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος ‘Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σερβίων 2023’.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.