Η καλή πράξη της ημέρας από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ : Συνόδευσαν ετοιμόγεννη γυναίκα σε κλινική στην Κοζάνη – Δείτε περισσότερα



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Μια όμορφη πράξη έχει πάντα θέση σε μια ημέρα!

Μια αξιέπαινη πράξη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ , έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 11 Αυγούστου, λίγο πριν τις 10πμ, όταν ετοιμόγεννη γυναίκα διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική με την συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η ετοιμόγεννη γυναίκα από την Κοιλάδα Κοζάνης, κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία, ενώ άμεσα έσπευσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ , προκειμένου να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια η γυναίκα στην κλινική .

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ με φάρους και σειρήνες, αυτή τη φορά χαρμόσυνες,  σε όλη τη διάρκεια της συνδρομής, συνόδευσαν με ασφάλεια την ετοιμόγεννη γυναίκα στην κλινική στην οποία θα γεννήσει.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η καλή πράξη της ημέρας από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ : Συνόδευσαν ετοιμόγεννη γυναίκα σε κλινική στην Κοζάνη – Δείτε περισσότερα

  1. τι λεει ρε παιδι μου βαλανε σειρηνες και συνοδεψαν την εγκυο στην ιδιωτικη κλινικη,,πωωωω
    γιατι το ασθενοφορο δεν ειχε σειρηνα επρεπε να χει τους διας με τις δικες τους..και τωρα η ερωτηση του ενος εκατομμυριου γιατι σε ιδιωτικη κλινικη ολοκληρη κοζανη δεν εχει μαιευτική κλινικη?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.