Ο Λουκάς Αβραάμ και η Στεφανίδου Κυριακή υποψήφιοι στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

 

Ο Λουκάς Αβραάμ και η Στεφανίδου Κυριακή υποψήφιοι στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’.

 

 

Ονομάζομαι Λουκάς Αβραάμ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη,  αποφοίτησα από το πρώτο ενιαίο λύκειο και στη συνέχεια σπούδασα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Ηλεκτρολόγος Υπομηχανικός. Εργάστηκα στην εστίαση για 18 περίπου χρόνια αλλά παράλληλα για κάποιο χρονικό διάστημα και υπεύθυνος σε μια εταιρία με πωλήσεις. Τώρα είμαι υπεύθυνος σε ένα consept store.

Πιστεύω πως το μέλλον του τόπου είναι οι νέοι γι’ αυτό και αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

 

 

 

 

Ονομάζομαι Στεφανίδου Κυριακή (Κέλλυ), είμαι 43 χρονών και γεννήθηκα στην Κοζάνη. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα κοριτσάκι 4.5 χρονών.

Έχω σπουδάσει Ψυχογλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία όπου και κατά την διάρκεια του Μεταπτυχιακού μου προσέφερα εθελοντική εργασία σε έναν οργανισμό με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όταν επέστρεψα στη Ελλάδα μετά τις σπουδές μου συνέχισα να προσφέρω εθελοντική εργασία σε ένα κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Αθήνα ενώ παράλληλα δούλευα ως καθηγήτρια Αγγλικών. Από το 2004 εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήρια και παράλληλα από το 2013 ασχολούμαι εθελοντικά με τα αδέσποτα.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξη του Γιάννη Κοκκαλιάρη  γιατί  η περιοχή της Κοζάνης  πρέπει να ξαναγίνει ένας τόπος με μέλλον και πιστεύω ότι ο συνδυασμός « Μαζί για την Κοζάνη» μπορεί να το πετύχει και να δούμε επιτέλους τον τόπο μας να αλλάζει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.