Φωτιά σε κλινική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- Απομακρύνονται οι ασθενείς και μία έγκυος – Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία



 

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ασθενών και εργαζομένων από την ιδιωτική στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά το πρωί της Τρίτης.

Όπως δήλωσε η διευθύντρια του ΕΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος Τζίνα Λεπτοκαρίδου, όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να δεχθούν ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας.

Σημειώνεται πως μέχρι και αυτήν την ώρα έχει γίνει η μεταφορά τουλάχιστον πέντε ατόμων με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της πόλης, ανάμεσά τους και μία έγκυος γυναίκα και η διευθύντρια της κλινικής, ενώ υπάρχουν ορισμένοι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι μεγάλη και οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Έπειτα απομάκρυναν τον καπνό από το κλιμακοστάσιο και το ισόγειο, έτσι ώστε να γίνει ο απεγκλωβισμός των ατόμων με ασφάλεια.

Νωρίτερα, οι πυροσβέστες έκαναν χρήση της διασωστικής σκάλας προκειμένου να απεγκλωβίσουν εργαζόμενους και ασθενείς. Μάλιστα, ορισμένοι έχουν βγει στα μπαλκόνια έτσι ώστε να είναι ασφαλείας.

thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.