Ποδοσφαιρικοί αγώνες για την ευαισθητοποίηση της νεολαίας ενάντια στις ναρκωτικές ουσίες με σύνθημα “Κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά σκόραρε στη ζωή” – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναρκωτικών ουσιών και της διακίνησής τους, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας πήρε την πρωτοβουλία και οργανώνει με την συνδρομή των Δημάρχων Τουρνουά Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου στο ΔΑΚ Κοζάνης, στις 5μ.μ το απόγευμα.

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο “προσπαθούμε να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των νέων ανθρώπων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναρκωτικών ουσιών”.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετέχει το ΚΕΘΕΑ ως αρμόδιος φορέας και οχτώ ποδοσφαιρικές ομάδες, οι πέντε ομάδες των Δήμων, η Ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, η Ομάδα της Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της πόλης, ενώ μετά την τέλεση των αγώνων που θα έχουν διάρκεια 30λεπτων η καθεμία θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων στους νικητές και απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και κάποια αναμνηστικά για τους φορείς που συνδράμουν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Σκοπός όλης της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των παιδιών να “να προλάβουμε να μην έχουμε την νεολαία μας σε αυτή τη μάστιγα και να προλάβουμε το θέμα της καταπολέμησης. Γιατί πριν την καταπολέμηση είναι η πρόληψη”, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης Ηλίας Τσιότσιας.

Κύριο σύνθημα της εκδήλωσης είναι “κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά σκόραρε στη ζωή”, με ανοιχτό κάλεσμα στη νεολαία, να ενημερωθεί και ν α απολαύσει ένα απόγευμα γεμάτο ποδόσφαιρο.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.