Ένας διαφορετικός αγώνας ανταλλάσσοντας απόψεις και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την Κυριακή 25 Ιουνίου στη μάχη της κάλπης



 

Η 1η Συνάντηση Νέων  Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κοζάνης έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς νέες και νέοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κοζάνης δίνοντας έναν διαφορετικό αγώνα, ανταλλάσσοντας απόψεις και στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για την Κυριακή 25 Ιουνίου στη μάχη της κάλπης.  Η συμμετοχή των νέων ήταν μεγάλη όπως και η επισκεψιμότητα του κόσμου οι οποίοι ενημερώθηκαν μέσα στο πλαίσιο της δράσης για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και μεγάλη στήριξη της νέας γενιάς που φάνηκε στην κάλπη της 21η Μαΐου. Συνεντεύξεις έδωσαν φίλοι και στελέχη του κινήματος που βρέθηκαν στην εκδήλωση, οι υποψήφιοι Βουλευτές Πάρις Κουκουλόπουλος, Ζαρογιάννης Λουκάς, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο Γραμματέας Ν.Ε Κοζάνης Νίκος Χατζόγλου, ο πρώην Γραμματέας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Όλγα Μαρκογιαννάκη. Τους αγώνες 3×3 συντόνιζαν ο Κωνσταντόπουλος Κώστας, ο Μαρκογιαννάκης Κώστας και ο Ζιούζιος Δημήτρης, ενώ το συντονισμό είχε το μέλος της ΚΠΕ, Έφη Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου.   Στο 3×3 από τις εννιά ομάδες, οι τρεις που έφτασαν στον τελικό ήταν: 1η θέση «Λιοντάρια», 2η θέση «Mind» και 3η θέση «Πύραυλος».  Μια εντελώς διαφορετική εκδήλωση στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου όπου προάγει τον υγιή διάλογο, τις αξίες και τα ιδανικά, αλλά και το σημαντικό νόημα του «ευ αγωνίζεσθαι».  Ευχαριστούμε όλες και όλους που βοήθησαν στη διεξαγωγή της 1ης Συνάντησης Νέων Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κοζάνης.  Καλούμε όλες και όλους την Κυριακή να γίνουμε μαζί η Απόφαση της Αλλαγής.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.