Συνάντηση με Προέδρους Κοινοτήτων, φίλους της Ενότητας, οργανώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γιώργο Δουγαλή



 

Παρά τις απουσίες που υπήρξαν λόγω επαγγελματικών και άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία περισσοτέρων από 35 προέδρων.

Με προσκεκλημένο και παρόντα τον Δήμαρχο, συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία και τις ανάγκες των Κοινοτήτων, αλλά και η ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να διαμορφωθεί ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο για τον τόπο.

Από κάθε παρευρισκόμενο εκφράστηκε η θερμή στήριξη προς τον συνδυασμό της Ενότητας και τον Λάζαρο Μαλούτα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και η πρόθεση συμπόρευσης σε μια κοινή πορεία για το καλό του Δήμου.

Ευχαριστούμε τους προέδρους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ιδιαίτερα τον πάντα φιλόξενο πρόεδρο της Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Καλαμπούκα.

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση με Προέδρους Κοινοτήτων, φίλους της Ενότητας, οργανώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γιώργο Δουγαλή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.