Παρουσίασαν το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης- “Κύριος στόχος να γίνει το κέντρο Πολιτισμού σε όλο το Δήμο” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Μια σειρά σημαντικών εκδήλωσεων με διακεκεριμένους επιστήμονες, μουσικές συναυλίες και αφιερώματα  θα πλαισιώσουν τη γιορτή των 100 χρόνων της  Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν όλη τη χρονιά και στόχο έχουν την γνωριμία, ανάδειξη και γνωστοποίηση της ιστορίας της, τον πλούτο που φιλοξενεί και τη συμβολή της στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Στην  συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και η Δήμητρα  Τσότσιου-Τσιάγια, αντιπρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης παρουσίασαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Επίσης στην παρουσίαση παρευρέθηκαν οι  συμμετέχοντες και φορείς όπου με την βοήθεια τους, συνέβαλαν στη διαμόρφωση αυτού του προγράμματος, καθώς πρόκειται για μια συλλογική δουλειά. 

Ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τους φορείς που συνεργάστηκαν για να οργανωθούν αυτές οι δράσεις – εκδηλώσεις, τόνισε “η περιοχή έχει ανάγκη από καινούργια τοποσήμα από καινούργιους αναπτυξιακούς χώρους και στόχος είναι η βιβλιοθήκη να γίνει το κέντρο Πολιτισμού σε όλο το Δήμο. Με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους χώρους και να αναδείξουμε τον πλούτο της”.

Με τη συμβολή των συνεργατών της βιβλιοθήκης, όπως η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η εταιρεία δυτικομεκαδονικών μελετών, οι φίλοι της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης, στήθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις.

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Παρουσίασαν το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης- “Κύριος στόχος να γίνει το κέντρο Πολιτισμού σε όλο το Δήμο” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Πόσες χιλιάδες ευρώ σπαταλάτε δεξιά και αριστερά σε απευθείας αναθέσεις και ούτε ένα έργω γίνεται στην πόλη την ριμάξανε την Κοζάνη η ανίκανοι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.