Ο συνδυασμός ‘Κοζάνη Τόπος να Ζεις’ για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνω Κώμης



 

Στις 8 Μαρτίου 2022 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης ενέκρινε την οριστική παραλαβή του έργου «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Άνω Κώμης» προϋπολογισμού 280.000,00 ευρώ με ΦΠΑ, (ΑΔΑ: 9ΚΜΖΩΛΠ-Α38). Το έργο περιλάμβανε ουσιαστικά τη διαμόρφωση δύο γηπέδων ποδοσφαίρου, προβολείς, αρδευτικό σύστημα, δεξαμενές ύδρευσης και άρδευσης και διαμορφωμένα container για αποδυτήρια.
Το γήπεδο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα από την ομάδα της Άνω Κώμης και ως γήπεδο προετοιμασίας από το ΦΣ Κοζάνη, ενώ την ευθύνη συντήρησής του την έχει ο Δήμος Κοζάνης.
Σήμερα, 15 μήνες μετά την παραλαβή, το γήπεδο είναι εδώ και καιρό παρατημένο και μη λειτουργικό όπως ξεκάθαρα φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες. Παρόμοιες περιπτώσεις εγκατάλειψης υπάρχουν και σε πολλά άλλα μέρη του Δήμου μας και όχι μόνο σε γήπεδα.
Η λουστραρισμένη εικόνα του Δήμου Κοζάνης που θέλει να προβάλει η Δημοτική Αρχή Μαλούτα απέχει πολύ από την πραγματικότητα που ζούμε ως πολίτες και η καθημερινότητα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
με ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ Α.Ε. ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ
#ΔήμοςΚοζάνηςΠρωταγωνιστής #Συμμετέχουμε_Δρούμε_Κάνουμετηδιαφορά
#οι_άνθρωποι_κάνουν_τον_τόπο #kozani_toposnazeis

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.