Γ. Κασαπίδης: Άμεση επίσπευση των μέτρων στήριξης για την επιχειρηματικότητα μέσω του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και αξιοποίηση των 5 δις ευρώ του ΔΑΜ 

Ένα νέος κύκλος ευρείας διαβούλευσης και συνεργασίας, με υψηλόβαθμα κοινοτικά στελέχη, με θεσμικούς εταίρους, με εμπλεκόμενους φορείς και τους πολίτες, ανοίγει  τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, στο προγραμματικό πλαίσιο εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου για τη ΔΑΜ, προς μια κλιματικά ουδέτερη και κυκλική οικονομία, για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, καθώς συνεδριάζει η νεοσύστατή Περιφερειακή Επιτροπή ΔΑΜ στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στις 10:00 π.μ.

Το «παρών» στην 2η Συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης θα δώσει και ο επικεφαλής του τμήματος Ελλάδας – Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Κομισιόν, Κάρστεν Ράσμουσεν.

Για το λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Γραμματέα του προγράμματος, Πελοπίδα Καλλίρη, ζητώντας άμεσα την επίσπευση των μέτρων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Ο Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Γραμματέα του Προγράμματος σημείωσε πως: «Η Δυτική Μακεδονία μπαίνει δυναμικά πρώτη μεταξύ των Περιφερειών της Ευρώπης για την ενεργοποίηση και αξιοποίηση των τεραστίου ύψους πόρων πέντε (5) δις €, του ειδικού Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Πρόκειται για μια αληθινή ανάβαση που θα διανύσουμε με όσους πιστεύουν σε αυτόν τον αγώνα που μέχρι τώρα δώσαμε με επιτυχία για τον τόπο μας».

3 σχόλια στο άρθρο “Γ. Κασαπίδης: Άμεση επίσπευση των μέτρων στήριξης για την επιχειρηματικότητα μέσω του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και αξιοποίηση των 5 δις ευρώ του ΔΑΜ

 1. Ο βοσκός κι ο λύκος.

  - Edit

  Απαντήστε

  Πρώτη μεταξύ των περιφερειών της ευρωπης
  για 5 δις ευρω;
  Προσέξτε μην πέσετε ως πρώτοι με την απέναντι πρώτη περιφέρεια της
  Αμερικής και συγκρουστείτε!
  Πολιτικοί μαυροηιαλουροι !
  4 χρόνια ,ούτε ευρώ και μια δουλειά και τώρα 5 δις μια κι εξω !
  Άκου πρώτοι!
  Και έπονται οι εσχατοι πρωτοι!
  Από κεκτημένη ταχύτητα και μονον ,θα περάσουν οι μήνες που σας απόμειναν
  και θα μιλάτε για δις εδώ, δις εκεί,δις πιο περα!
  Και δε θα σας πιστεύει κανείς,θα πάθετε σαν τον βοσκό με τον λυκο!
  Εδώ τραβάτε γραμμές στις ζωές των ανθρωπων,σιγά όμως μην τραβήξετε
  Γραμμές στην ψευτιά σας και στις μπουρδολογιες σας,αυτές καλα κρατουν
  και δεν πεθαίνουν ποτέ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.