Vice.gr: Βάλαμε στη Σειρά τις Πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Σε ποια θέση είναι η Κοζάνη



 

Ένα ranking των 48 πρωτευουσών νομών της Ελλάδας.

Ξεκινήσαμε τη σειρά αυτών των άρθρων με τις γειτονιές της Αθήνας. Τη συνεχίσαμε με τα νησιά του Αιγαίου. Τώρα είναι η ώρα να πιάσουμε και τις πόλεις της χώρας (συγκεκριμένα τις πρωτεύουσες των νομών) – έτσι, για να μην υπάρχει μέρος στην Ελλάδα που ο υποφαινόμενος να μην είναι persona non grata!

Παρόλα αυτά και παρότι είναι απολαυστικός, αν μη τι άλλο, κάθε διάλογος που ξεκινάνε τέτοιου τύπου άρθρα, επανερχόμαστε με τα κλασικά disclaimer. Δεν υπάρχουν αξιώσεις αντικειμενικότητας σε καμία από αυτές τις κατατάξεις. Όλες είναι προσωπικές απόψεις με βάση εμπειρίες, βιώματα και προσωπικό γούστο.

Προφανώς, καθένας έχει άλλη αντίληψη και τα δικά του κριτήρια για το τι βρίσκει ωραίο σε μία πόλη. Προφανώς, επίσης, όλες οι πόλεις αυτές σου δίνουν περισσότερο από έναν λόγο να τις επισκεφτείς.

48) Κοζάνη

Κάποια μέρη της Κοζάνης μού θυμίζουν του Ζωγράφου και αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα καλό. Δεν προχωράς δηλαδή και ανυπομονείς για το τι θα ξεπροβάλλει στο επόμενο στενό. Ξέρεις ήδη τι είναι: Κλασικές τριώροφες πολυκατοικίες με τις τέντες. Από την άλλη έχει και την κεντρική της πλατεία, έχει και πολύ φιλικούς κατοίκους και πολύ μεγάλο λαογραφικό ενδιαφέρον.

47) Σπάρτη

Θα την αδικήσω για το εξής λόγο: Την έχω επισκεφτεί τρεις φορές. Και τις τρεις ήταν μεσημέρι με 45 βαθμούς Κελσίου. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο οργανισμός μου είχε μπει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και επομένως δεν μπόρεσε να δει με ψυχρό βλέμμα την πόλη. Πέραν της θέας του βουνού σε κάποια σημεία της δεν θα βρεις και τίποτα να σε ενθουσιάσει. Καλή ρυμοτομία. Κακοί φοίνικες. Αν υπάρχουν ακόμα, βγάλτε τους από τη μιζέρια τους.

vice.com

4 σχόλια στο άρθρο “Vice.gr: Βάλαμε στη Σειρά τις Πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Σε ποια θέση είναι η Κοζάνη

  1. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΩΡΑ!

  2. Αη μαρ σουρδονταμαρο που θα πεις και την Κοζάνη χειρότερη!! Αλαφρες γιορτές είστε όλοι εκεί στο vice..αη σπαραχτειτε!

  3. Εάν την Αλεξανδρούπολη την έχετε κατατάξει τόσο χαμηλά λογικά δεν ξέρετε τι σας γίνεται- τι σχεση έχει οτι εχει πολλά στρατόπεδα.Η ασφάλεια που νιώθεις σε αυτή την πόλη μάλλον σας προβληματίζει.Απλά έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας!!!!

  4. Τραγική κατάσταση

    - Edit

    Απαντήστε

    Τώρα το καταλάβατε ότι η Κοζάνη είναι η χειρότερη πόλη;Δεν υπάρχουν δρόμοι δεν μπορεί καν ένα ασθενοφόρο να πάει στο νοσοκομείο οι λακούβες κάνουν περίπατο δεν υπάρχει αθλητικό κέντρο το μουσείο κλειστό ο Ξένιας έγινε σκουπίδι θάλασσα δεν διαθέτει ποτάμι στην πόλη και ΟΧΙ εκτός δεν διαθέτει πλέον τα ΤΕΙ δεν διαθέτει οικονομία της προκοπής ενώ σε ακρίβεια είναι Ν1.Τιποτα δεν έχει και ορθώς την βάπτισαν χειρότερη πόλη στην Ελλάδα.Μεχρι και την ΔΕΗ την εξαφάνισαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.