«Πάρε Ανάσα και Μίλησε»: Δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης στην κεντρική πλατεία Κοζάνης 

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης συμμετέχουν στο κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης, της Αστυνομίας, των Συμβούλων Εκπαίδευσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη δημιουργία ομάδας εργασίας, που θα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα παιδικής προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023,  από 10.00π.μ.  έως 13.00μ.μ., θα διοργανωθούν δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης. Σε επόμενο στάδιο θα διεξαχθούν επιμορφώσεις και δράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας σε συνεργασία με τους Ψυχολόγους, τους Κοινωνικούς Λειτουργούς και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, καθώς και με τους Συμβούλους Σχολικής Ζωής των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σύνθημα «Πάρε Ανάσα και Μίλησε» ας αποτελέσει την αφετηρία της ενεργοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας στην κατεύθυνση αυτή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.