Δήμος Κοζάνης: Παρουσία στους εορτασμούς της αδελφοποιημένης με την Αιανή πόλης του Αλέξινατς



Στους εορτασμούς της Ημέρας του Δήμου Αλέξινατς της Σερβίας παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων & Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Δουγάλης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, Ερρίκος Δαβιδόπουλος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιανής, Αστέριος Βαβλιάρας, το τριήμερο 4-6 Ιουνίου 2023. Υπενθυμίζεται, ότι η Αιανή έχει υπογράψει Προσύμφωνο Φιλίας και Αδελφοποίησης  με το Αλέξινατς από το 1999.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι αιρετοί συναντήθηκαν με το δήμαρχο Aleksinac, Ντάλιμπορ Ραντίτσεβιτς, με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα που που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την επιχειρηματικότητα, και τον τουρισμό. Η συνάντηση έκλεισε με εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων.

Επίσης, η αντιπροσωπεία του Δήμου Κοζάνης παρέστη στην κεντρική εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας του Δήμου Αλέξινατς που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  απεσταλμένη της Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας, ο Υφυπουργός Κρατικής Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επίσημοι εκπρόσωποι ξένων χωρών, καθώς και εκπρόσωποι δήμων του εξωτερικού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.