Στάθης Κωνσταντινίδης: Επισκέψεις σε περιοχές της ΠΕ Κοζάνης



 

Το Σισάνι, τον Φούφα, το Μηλοχώρι, τους Πύργους και το Μεσόβουνο, επισκέφθηκε ο υπ. βουλευτής του Ν. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης. Στην περιοδεία του ο υπ. βουλευτής ενημερώθηκε από τους κατοίκους των περιοχών για τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από αλλεπάλληλα καιρικά φαινόμενα.

Από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για τη στήριξη των παραγωγών, επισημαίνοντας την ανάγκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει αυτά και πολλά αλλά ζητήματα που έχουν άμεσο και μεγάλο αντίκτυπο στην παραγωγική, αναπτυξιακή και οικονομική πορεία της χώρας. «Πρέπει να βγούμε από την παγίδα της ακυβερνησίας στην οποία μας έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν μετάνιωσε ή όχι την απλή αναλογική. Μέχρι να καταλήξουν οι κκ Γιώργος και Αλέξης Τσίπρας, αν η απλή αναλογική είναι ακόμα στις προθέσεις τους, εμείς συνεχίζουμε με τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους συμπολίτες μας», δήλωσε ο Στάθης Κωνσταντινίδης.

2 σχόλια στο άρθρο “Στάθης Κωνσταντινίδης: Επισκέψεις σε περιοχές της ΠΕ Κοζάνης

  1. Στέλιος Κ.καθηγητης.

    - Edit

    Απαντήστε

    ΔΥΟ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΑΣ.
    Αφήστε τώρα τον Τσιπρα και την απλή αναλογική ,
    τώρα άλλον νταλκά έχετε και άλλον γκαιλέ!
    Στις προηγούμενες εκλογές αντίπαλοι σας ήταν τα κόμματα της Βουλής !
    Τώρα αντίπαλοι σας είναι τα κόμματα της Νίκης και της Πλευσης!
    Τα κόμματα που βρίσκονται ante portas της Βουλης.
    Και μετα τις εκλογές θα είναι enter portas,μέσα στα έδρανα της Βουλης!
    Το βράδυ των εκλογων χάρηκαν πολύ με την ήττα του Συριζα οι μοχθηροι
    Ανδρουλάκης και κουτσουμπας!
    Αυτοί πανηγύριζαν την ήττα του Τσιπρα πιο πολύ κι απ τον ίδιο μητσοτακη!
    Σας έπιασε πανικός και δή με τη Νικη!
    Βγαίνουν τα γκεμπελακια του μητσοτακη και διατυμπανιζουν” Η Εκκλησια δεν πρεπει ν ανακατεύεται στην πολιτικη”, σοβαρα;σώπα σε κυρα νεα δημοκρατια και μην πολυδακρυζεις ,με κροκοδείλια δακρυα,υπάρχει υποψήφιος βουλευτής της Νεας Δημοκρατιας που πριν κατέβει στην πολιτική δε φιλάει το χέρι του Επισκόπου πρωτα;
    Γιατί το φιλάει; για ν αγιασει;για ψήφους και μονον!
    Βλέπετε πώς το κόμμα Νίκη απαρτίζεται απ ανθρωπους που αγαπάνε ΚΑΙ την Εκκλησία και πέσατε πάνω τους να τους φατε,να κομματιασετε το κομμα το καινούριο!
    Τώρα δεν την ξέρετε την Εκκλησία;τωρα δε υπάρχουν Δεσποταδες;,τωρα δεν ασπαζεστε τη Δεξιά τους;
    Τώρα που βγήκε το νέο κόμμα μπροστά σας,τωρα θα ξεβαπτιστειτε!
    Μέχρι και στο Άγιο Ορος θα πηγαίνατε για να κάνετε ντά τους Μοναχούς και τις Ιερές Μόνες,εστι όμως δίκης οφθαλμος….,ος τα πανθ ορά,ούτε Άγιο Ορος,ουτε Μετέωρα.
    Μέχρι τωρα;εδαφιαίες μετάνοιες και χειροφιληματα σε οικειους Επισκοπους, όλοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατιας,πρώτη θέση στην Εκκλησια για το θεαθήναι,πρώτοι στο αντίδωρο με σκυψιμο ως το έδαφος του αυχενα!
    Τωρα;τα βάζετε με την Εκκλησία και με υποψήφιους που αγαπάνε πραγματικά την Εκκλησία!
    Στις 21 Μαΐου πανηγύριζαν οι κουτσουμπας κι ανδρουλακης και βαρουφακης
    για την πτώση του Συριζα,στις 25 το βράδυ θα πανηγυρίζουν τα δύο κόμματα
    που θα μπουν στη Βουλή και θα σας κόψουν την αυτοδυναμία σας και θα μας πάτε σε τρίτες εκλογές και τότε θα πάρετε ένα 18,85% ,αυτο που πήρατε πριν μερικά χρονια, το 2012!
    Και τοτε;έσται η έσχατη πλάνη μείζων της πρωτης!
    Το 2012 συγκυβερνησατε με το πασοκ των βενιζεληδων κι όχι του ΑΝΔΡΕΑ,τωρα όμως δε θα συγκυβερνησετε ….γιατί το πασοκ που μισεί τον Συριζα,δε θαχει ούτε 3% σε….. ψήφους εννοώ( sik)
    Το πολύ πολύ να συνεργστειτε με το άλλο δεκανίκι σας,τον κουτσουμπα
    όπως συνεργαστηκατε στο βρόμικο “89 για να βάλετε τον ΑΝΔΡΕΑ φυλακή.
    Σημείωση!
    Έχω μάθει από παιδί και δε μου το χουν μάθει άλλοι, ποιο;
    Όταν βλέπω ιερέα από μακριά, να τον καλημερίζω φωναχτά κι όταν περνάει από δίπλα μου ,να σκύβω και να του φιλώ το χέρι,από σεβασμό στ αγιασμενο ράσο του,εάν ήμουν υποψήφιος βουλευτής δε θα φιλουσα χέρι Δεσπότη,θα φιλουσα “το χέρι “της αξιοπρέπειας και του όρθιου αυχένα και μετά τα χέρια των γονιών μου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.