Κοζάνη: Γέφυρα ζωής για 19χρονη έγκυο που μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη – Δείτε το βίντεο



H 19χρονη έγκυος μεταφέρθηκε από συγγενείς της σε νοσοκομείο στην Κοζάνη. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και στήθηκε μια γέφυρα ζωής…

Από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη η 19χρονη έγκυος, με στενούς συγγενείς της, να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της. Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι δεν θα κινδυνέψει ούτε η δική της υγεία αλλά ούτε και του εμβρύου που κυοφορεί. Το πρωί η αστυνομία έστησε επιχείρηση προκειμένου να μην χαθεί χρόνος. Άνοιγε το δρόμο στο ασθενοφόρο που μετέφερε την κοπέλα και έτσι η άφιξη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ήταν η ταχύτερη δυνατή.

Γέφυρα ζωής έστησαν αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά μιας εγκύου από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη, το πρωί του Σαββάτου 3 Ιουνίου του 2023. Η κατάσταση της υγείας της νεαρής γυναίκας ήταν κρίσιμη γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Η μεταφορά της έγινε με ασθενοφόρο, το οποίο συνόδευσαν περιπολικά και δίκυκλα της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου η έγκυος να νοσηλευτεί γρήγορα και να μην κινδυνεύσει η υγεία τόσο η δική της όσο και του παιδιού που κυοφορεί.

Πιο αναλυτικά, η 19χρονη εισήχθη σε νοσοκομείο στην Κοζάνη, με τους γιατρούς να εκφράζουν ανησυχίες. Έτσι, έκριναν σκόπιμο να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία να προχωρά σε γέφυρα ζωής για μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του thesstoday.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικών και δικύκλων της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρει την έγκυο προς το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί και κυκλοφοριακά μέτρα για τη διευκόλυνση της διέλευσής του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από το newsit.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Γέφυρα ζωής για 19χρονη έγκυο που μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη – Δείτε το βίντεο

  1. ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ Η ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ?
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….

  2. Κρίμα,να μην υπάρχουν οι υποδομές για τέτοια περιστατικά
    στο νοσοκομειο!
    Θεσνικη και Αθήνα κι ανάποδα.
    Ξεθεμελιωσες το ΕΣΥ μητσοτακη και πήρες 40%.
    Απονεκρωσες το ΕΣΥ και υπάρχεις μονον ΕΣΥ μητσοτακη.
    Και το 2030 που θα πάρουμε τα f 30,35,45 ,ούτε οινόπνευμα θα έχουν
    τα νοσοκομεία μας.
    Γρηγορη αναρρωση στη νέα Μανούλα.
    …γέφυρα ζωής….γεμίσαμε από γέφυρες ζωής..κι απ αυτές κι απ τις άλλες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.