Αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ: Μαθητικά αθλητικά τουρνουά μπάσκετ 3×3, ποδοσφαίρου 5×5 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος



 

Καλούμε όλους του μαθητές της Κοζάνης στα μαθητικά αθλητικά τουρνουά μπάσκετ 3×3, ποδοσφαίρου 5×5 μπροστά στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Ο αγώνας των κατοίκων της Καλαμιάς αλλά και  της νεολαίας της περιοχής ώστε να μην καταστραφεί το περιβάλλον,  να μην τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά για τα κέρδη των μεγάλων ομίλων, μας γεμίζει αισιοδοξία. Αυτοί οι αγώνες δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει όλος ο λαός της Δυτ. Μακεδονίας. Κυβέρνηση, κράτος, δήμοι, δυνάμεις καταστολής, έχουν στον προσανατολισμό τους τα κέρδη των μεγάλων αρπακτικών που επενδύουν στην «πράσινη ενέργεια» και με την στάση τους αποδεικνύεται ότι δεν ενδιαφέρονται για την ανάγκη των νέων, για δημιουργία χώρων άθλησης και πάρκων αναψυχής , δεν ενδιαφέρονται συνολικά για το περιβάλλον και την ζωή των μαθητών. Για αυτό με αφορμή και την  παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στις 5/6 διεκδικούμε πράσινους χώρους και χώρους για αναψυχής.

Καλούμε όλη τη νεολαία, το λαό της περιοχής να στείλει μήνυμα σε αυτούς που καταστρέφουν το περιβάλλον και το μέλλον της νέας γενιάς.

Συμμετέχουμε όλοι οι μαθητές στα μαθητικά αθλητικά τουρνουά το Σάββατο 3/6 στο ΔΑΚ Κοζάνης .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.