Καταγγελία για παρατημένο κτήριο στο κέντρο της πόλης



Καταγγελία ΚΟΒ Κέντρου του ΚΚΕ:

Στη γωνία των οδών Χαρισίου Μεγδάνη και Μητροπολίτου Κων/νου , απέναντι από την Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης βρίσκεται κτήριο που ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και έχει πρωτόκολλο κατεδάφισης εδώ και πολλά χρόνια.

Το κτήριο είναι παρατημένο και βρίσκεται σε κακή κατάσταση, επικίνδυνο για ανυποψίαστους περαστικούς και από τους διερχόμενους κατοίκους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πτώσης υαλοπινάκων και άλλων μεταλλικών αντικειμένων ικανά να προκαλέσουν τραυματισμούς ακόμα και σοβαρούς.

Τα μόνα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι να κλείσουν το πεζοδρόμιο και ένα πλαστικό πλέγμα.

Καλούμε το Δήμο Κοζάνης και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη του κτηρίου, να πάρουν άμεσα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των κατοίκων και των περαστικών. Για το λόγο αυτό κάτοικοι έχουν προχωρήσει σε συλλογή υπογραφών η οποία συνεχίζεται.

Χωρίς καθυστέρηση να προχωρήσει η κατεδάφιση του κτηρίου και να προβλεφθεί ο χώρος να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καταγγελία για παρατημένο κτήριο στο κέντρο της πόλης

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.