Συνέντευξη Τύπου για τις μέρες γιορτών Βοΐου: Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων “Πελεκον 2023” – Δείτε το βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το χθεσινό KOZANILIFE.GR 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των φετινών γιορτών Βοΐου με τίτλο “Πέλεκον 2023”, παρουσίασαν  στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τρίτης 30 Μαΐου οι διοργανωτές.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Πέμπτη 1 Ιουνίου έως και  την Κυριακή 11 Ιουνίου και θα λάβουν χώρα σε Σιάτιστα, Εράτυρα, Μικρόκαστρο, Πελεκάνο και Σισάνι.

Ο σκοπός μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι να γνωστοποιηθούν τα ήθη και έθιμα του τόπου και τα χωριά του Βοΐου να γίνουν τόπος συνάντησης των ντόπιων και πόλος έλξης των επισκεπτών.

Η κυρία Κατερίνα Δαδαμόγια, Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Κοζάνης τόνισε “η Περιφέρεια από την αρχή στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ιστορίας, μουσικής , πολιτισμού ”Πέλεκον 2023′ θα έχει μεγάλη επιτυχία. Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις ” ενώ από την πλευρά της η υπεύθυνη της διοργάνωσης Θεοδώρα Λειψιστινού αφού ευχαρίστησε τους συν διοργανωτές και συμμετέχοντες, καλεί όλους τους ανθρώπους να πλαισιώσουν και να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις.

Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνέντευξη Τύπου για τις μέρες γιορτών Βοΐου: Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων “Πελεκον 2023” – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.