Μυστήριο με την εξαφάνιση 2χρονης στον Πύργο: «Μέσα σε πέντε λεπτά χάθηκε το μωρό μας» – Συνεχίζονται οι έρευνες στο αρδευτικό κανάλι



 

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό ου δίχρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου φαίνεται ότι χάθηκαν χθες το μεσημέρι από τον καταυλισμό Ρομά στις αποθήκες του ΑΣΟ, στον Πύργο.

Χθες, σύμφωνα με το patrisnews οι αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μια μεγάλη ακτίνα στην δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης. Ωστόσο δεν εντόπισαν το ανήλικο παιδί ή κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Στις έρευνες, συμμετείχαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου αλλά και εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού, όσο και οι αρχές εκτιμούν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες το μεσημέρι της Δευτέρας έχει διακοπεί η ροή νερού.

«Χρειάζεται μεγαλύτερη δύναμη για να βρουν το παιδί»
Αμέσως μόλις έμαθε για την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, ο πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων Ασημάκης Κοράκης δήλωσε τα εξής: «Όπως βλέπετε έχει γίνει ένα τραγικό γεγονός. Έχει χαθεί ένα μικρό παιδί. Προσπαθούν με όλες τις δυνάμεις τους Πυροσβεστική και Αστυνομία για να το βρουν. Απ’ ότι καταλαβαίνω ωστόσο, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να μπουν στο νερό και να βρουν το παιδί. Απ’ ότι έχουν πει, το παιδάκι κοιμόταν, ξύπνησε ξαφνικά και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ξύπνησε μετά από λίγο και το άλλο παιδάκι που βρισκόταν μαζί του και ειδοποίησε τη μαμά του πως το παιδί πήγε προς το αυλάκι. Και σηκώθηκε η μάνα και από τότε χάθηκε το παιδί».

Αγωνιούν οι συγγενείς – «Μέσα σε πέντε λεπτά χάθηκε το μωρό μας» 

περισσότερα εδώ 

ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.