Οι εικόνες που αντικρίσαμε στην Καλάμια Κοζάνης είναι εικόνες ντροπής και παράλληλα έντονου προβληματισμού- Του Χ. Κάτανα 

Οι εικόνες που αντικρίσαμε σήμερα στην Καλάμια Κοζάνης είναι εικόνες ντροπής και παράλληλα έντονου προβληματισμού.

Καταδικάζουμε την άσκηση βίας προς τους κατοίκους της Καλαμιάς και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα τους να προασπιστούν τα συμφέροντα του τόπου τους. Οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για προσέλκυση επενδύσεων και αναπτυξιακή προοπτική δεν πρέπει να έρχεται αντιμέτωπη με τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των τοπικών.

Με την άσκηση βίας καταστρατηγείται η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και πρέπει όλοι μας να ταχθουμε ενάντια σε τέτοιου είδους ενέργειες. Θα είμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Καλαμιάς αλλά και κάθε τοπικής κοινωνίας που θέλει να προασπίσει τα συμφέροντά της και την ευημερία του τόπου της.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι εικόνες που αντικρίσαμε στην Καλάμια Κοζάνης είναι εικόνες ντροπής και παράλληλα έντονου προβληματισμού- Του Χ. Κάτανα

 1. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ!!
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ!!
  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!
  ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ,ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ!!
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!!
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΕΞΗ!!
  ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.