Καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα για την παράδοση της γέφυρας Σερβίων – Το Σάββατο οι δοκιμαστικές φορτίσεις



 

Συνεχίζονται οι εργασίες για την παράδοση της γέφυρας των Σερβίων. Οι εργασίες καθυστέρησαν λόγω και των συνεχόμενων βροχοπτώσεων, κυρίως γιατί κάποια υλικά έπρεπε να στεγνώσουν, όπως κάποιες ειδικές ρητίνες, που μπήκαν στα επίμαχα σημεία, εκεί όπου είχαν διαπιστωθεί διαβρώσεις στους τένοντες.

Το Σάββατο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι δοκιμαστικές φορτίσεις. Ήδη οι ηλεκτρολόγοι έχουν κάνει τις κατάλληλες παρεμβάσεις ώστε να τοποθετηθούν ειδικά μηχανήματα τηλεμετρίας για να δουν το πώς θα συμπεριφερθεί το σημείο αυτό της γέφυρας, που θα περάσουν και ελαφριά οχήματα.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι τοποθετήσεις των τενόντων ενώ θα πρέπει να γίνουν και τα αποστραγγιστικά έργα γι’ αυτό θα χρειαστεί να ξηλωθεί ο ασφαλτοτάπητας για περίπου 300 μέτρα, όπου εντοπίζεται το πρόβλημα και στη συνέχεια να επανατοποθετηθεί.

ertnews.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα για την παράδοση της γέφυρας Σερβίων – Το Σάββατο οι δοκιμαστικές φορτίσεις

  1. Έλεος τι ζουμε

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο ασφαλτοταπιτας μπορεί να γίνει και με κυκλοφορία στο ένα ρεύμα,η να γίνει σε άλλη εποχή που δεν θα υπάρχουν τόσες αγροτικές
    εργασιες… πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που ζούμε με τις αλχημιες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.