Α.Σ. ‘Σπάρτακος’ Κοζάνης: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν ο Μάριος Τσιαούσης



 

Για το Αζερμπαϊτζάν και την πόλη Μπακού πετάει αύριο ο πρωταθλητής του συλλόγου μας και μέλος της Εθνικής Ομάδας προκειμένου να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών.

Η συμμετοχή του και μόνο αποτελεί μεγάλη επιτυχία αφού στην ηλικία των 20 χρόνων έχει το μέλλον όλο μπροστά του!!!! Στόχος μας το καλύτερο, ο προορισμός μας μακρύς. Ο Μάριος ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ολυμπιακό άθλημα του taekwondo το 2011 σε ηλικία 8 χρόνων και 12 χρόνια μετά έχει 9 πανελλήνια μετάλλια και αυτή θα είναι η 3η φορά που φοράει το εθνόσημο στο στήθος.

Επίσης θα είναι και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων τον Δεκέμβριο.  Μαζί του θα ταξιδέψει και ο προπονητής του συλλόγου με σκοπό την στήριξη του Μάριου στο κορυφαίο πρωτάθλημα για το άθλημα του taekwondo μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ε

υχαριστώ όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και σας υπόσχομαι πως στο τέλος θα νιώσετε όλοι περήφανοι!!!!

Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.