Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Ανατροπή νταλίκας στο ύψος της Ποντοκώμης – Εγκλωβισμένος ο οδηγός της νταλίκας- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 24 Μαΐου 2023, λίγο πριν τις 10 π.μ., όταν φορτηγό ανετράπη  στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ποντοκώμης.

Σύμφωνα με KOZANILIFE.GR, το φορτηγό που κινούνταν στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω εξετράπη της πορείας του και ανετράπη , με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις από Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, με δύο οχήματα για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Ο οδηγός  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ‘Μαμάτσειο’ Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, για περεταίρω ιατρική παρακολούθηση.

Η Τροχαία Πτολεμαΐδας βρέθηκε επι τόπου στο συμβάν για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά η Τροχαία Πτολεμαΐδας.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.