Μητροκτονία στην Κοζάνη: «Δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις – Δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε στο έγκλημα»



 

Γνώριμος για τις διενέξεις που δημιουργούσε στην πόλη είναι ο 61χρονος άνδρας που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη μητέρα του, στην Κοζάνη, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η κοινότητα βρίσκεται σε σοκ για το άγριο φονικό, με τους περίοικους να κάνουν λόγο για ένα άτομο που δημιουργούσε συχνά ζητήματα με την επιθετική συμπεριφορά του λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ, κάτι που τελικά αποδείχτηκε μοιραίο για την 86χρονη μητέρα του.

Όπως αναφέρουν, ο 61χρονος προκαλούσε συχνά εντάσεις, φωνάζοντας και εξυβρίζοντας όποιον συναντούσε στο πέρασμα του, φτάνοντας στο σημείο να ξεσπά με βία πάνω στην ηλικιωμένη μητέρα του. «Είναι γνωστός στη γειτονιά γιατί έχει μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ. Έβριζε όλη την ημέρα, όλο τον κόσμο που έβλεπε μπροστά του. Φαινόταν ότι δεν έχει τον έλεγχο του τι κάνει», αναφέρει στο Τhesstoday.gr κάτοικος της περιοχής λέγοντας πως ο 61χρονος είχε μεταφερθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο για την κατάχρηση που έκανε με το αλκοόλ.

Οι κάτοικοι της περιοχής, λένε πως «δεν έπεσαν από τα σύννεφα» όταν έμαθαν για το αιματηρό περιστατικό, ωστόσο δεν περίμεναν να φτάσει στο σημείο να δολοφονήσει την ίδια του τη μητέρα. «Εξεπλάγην όταν έμαθα τι έγινε, βλέπαμε ότι υπάρχει θέμα αλλά δεν ξέραμε μέχρι που θα έφτανε», λέει κάτοικος στο Thesstoday.gr.

 

Thesstoday.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μητροκτονία στην Κοζάνη: «Δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις – Δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε στο έγκλημα»

  1. Για ακόμα μια φορά ούτε αστυνομία ούτε κοινωνικοί λειτουργοί μπόρεσαν να κάνουν κάτι τόσο ανικανότητα σε αυτή την χώρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.