Στο International Rudimental Drumming & Marching Bands Festival η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης ‘Πανδώρα’

 

Η Φιλαρμονική Κοζάνης Πανδώρα θα συμμετέχει στο International Rudimental Drumming & Marching Bands Festival, σε μια μοναδική και υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου διοργάνωση! Ένα πραγματικά διεθνές festival με επίκεντρο το rudimental drumming !!! Κορυφαίοι σολίστες και μπάντες από όλο τον κόσμο συναντιούνται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, για ένα διήμερο γεμάτο performances, παρουσιάσεις & clinics. Το event οργανώνεται από την Ελληνική Κοινότητα Rudimental Drumming (GRDC) και υποστηρίζεται από τον διεθνή οργανισμό Society of International Rudimental Drummers (SIRD).

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει δύο ημέρες, Σάββατο 30/9 και Κυριακή 1/10, ώρες 10:00 μέχρι 17:00 κάθε ημέρα, και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα. Επιπλέον, το Σάββατο απόγευμα, οι μπάντες θα περπατήσουν και θα παίξουν στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.