Θεόδωρος Καρυπίδης: «Κανένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα»



 

Τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης και Αγίου Χριστοφόρου, στην Ομώνυμη Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας επισκέφτηκε σήμερα (16-5-2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Π.Ε. Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης, όπου και συνομίλησε για αρκετή ώρα τόσο με τους εργαζόμενους στις δομές στήριξης, αλλά και με τους ωφελούμενους του προγράμματος που “δημιουργούν” με δύναμη ψυχής μοναδικές κατασκευές συμμετέχοντας ενεργά στο κομμάτι της παραγωγής.

Η σχέση με τους “δικούς του ανθρώπους” όπως συνηθίζει να λέει αρκετά συχνά, κρατάει χρόνια.

Μέσα από δεκάδες ρεπορτάζ ανέδειξε τα προβλήματα τους και αργότερα έλυσε πολλά απ’ αυτά ως Περιφερειάρχης.

Οι αγκαλιές και τα χαμόγελα περίσσεψαν, όμως εν έτη 2023 αρκετά προβλήματα παραμένουν άλυτα με σημαντικότερο αυτό της μονιμοποίησης των εργαζομένων αλλά και της λειτουργίας των δομών που στηρίζονται οικονομικά από την Περιφέρεια με την συνδρομή και των Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας.

«Είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφτώ τα δύο κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης ΑΜΕΑ που λειτουργούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, όπου μου δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσω για μια φορά ακόμη για το πολύπλευρο έργο που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Είναι χρέος μας ως Κοινωνία, ως Πολιτεία να στεκόμαστε αρωγοί στο έργο τους και να βοηθάμε με αυταπάρνηση τους συνανθρώπους, που μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ για να κάνουμε πράξη την Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών.
Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα και τη δύναμη που απλόχερα μου χαρίσατε για να προχωρήσω δυνατά και στα επόμενα βήματα μου».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.