Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν τοποθετείτε ένα στοιχημα λαιβ



Το αθλητικό στοίχημα είναι πολύ δημοφιλές στον ελληνικό πληθυσμό. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα λάιβ στο https://sportaza.com/gr/live – είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ποιες στρατηγικές πρέπει να ακολουθήσετε κατά την τοποθέτηση μιας πρόβλεψης.

Γκολ στις καθυστερήσεις στο ποδόσφαιρο

Τοποθετήστε ένα στοιχημα λαιβ ένα τέταρτο πριν από το τέλος για να προβλέψετε ότι θα σημειωθεί τουλάχιστον 1 γκολ. Παράδειγμα – θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε σε ένα σύνολο άνω των 2,5 με το σκορ στο 1-1. Επιλέξτε έναν αγώνα που πληροί τις 4 προϋποθέσεις:

– οι ομάδες έχουν δημιουργήσει αρκετές σημαντικές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης,

– η διαφορά στο σκορ δεν είναι μεγαλύτερη από 2,

– οι επιθετικοί αντικαταστάθηκαν,

– οι ομάδες δεν έχουν πετύχει τόσα γκολ όσα αναμένουν οι μπουκμέικερς.

Κόρνερ στο ποδόσφαιρο

20 λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, κάντε ένα στοιχημα λαιβ σε τουλάχιστον 3 κόρνερ της γηπεδούχου ομάδας. Μπορείτε να προβλέψετε ένα ατομικό σύνολο εντολών των γηπεδούχων μεγαλύτερο από 5,5, όταν ο αριθμός των κόρνερ είναι 3:2. Επιλέξτε έναν αγώνα που πληροί τις 5 προϋποθέσεις:

– η γηπεδούχος ομάδα δεν προηγείται σε πόντους,

– η φιλοξενούμενη ομάδα δεν επιτίθεται σχεδόν ποτέ,

– οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν ότι η γηπεδούχος ομάδα είναι το φαβορί,

– ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας αντάλλαξε τους επιθετικούς αθλητές με τους αμυντικούς,

– οι πλάγιοι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας κάνουν μεγάλο αριθμό πλαγιοκοπήσεων και σέντρες στην περιοχή του πέναλτι.

Κίτρινες κάρτες στο ποδόσφαιρο

Περίπου ένα τέταρτο πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, κάντε ένα στοίχημα λάιβ για τουλάχιστον 3 κίτρινες κάρτες. Για παράδειγμα, μπορείτε να προβλέψετε συνολικά 7,5 αν ο αριθμός των κίτρινων καρτών είναι 3:2. Επιλέξτε μια διοργάνωση που πληροί τις 4 προϋποθέσεις:

– ο αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες,

– η διαφορά στο σκορ είναι το πολύ 1 γκολ,

– ο κύριος διαιτητής έδωσε αρκετές προφορικές προειδοποιήσεις στους διαγωνιζόμενους στο 2ο ημίχρονο,

– οι ενδεκάδες δεν έλαβαν τόσες κίτρινες κάρτες όσες περίμεναν οι στοιχηματικές εταιρείες.

Τέταρτα στο μπάσκετ

Κάντε μια πρόβλεψη για τη νίκη του αουτσάιντερ στο πρώτο δεκάλεπτο της διοργάνωσης. Εάν η πρόβλεψη είναι ανεπιτυχής, κάντε μια πρόβλεψη για το αουτσάιντερ στα επόμενα δεκάλεπτα. Αυξήστε το ποσό στοιχήματος κατά 100% μέχρι το 1ο βραβείο. Τα ποσοστά του αουτσάιντερ σε κάθε τέταρτο θα ξεκινούν από το 2. Εάν η αδύναμη ομάδα δεν κερδίσει κανένα τέταρτο σε ολόκληρο τον διαγωνισμό, κάντε παρόμοιες προβλέψεις στον επόμενο διαγωνισμό. Το μέγεθος της πρώτης πρόβλεψης πρέπει να είναι το πολύ 1,5% του κεφαλαίου.

Περίοδοι στο χόκεϊ

Χρειάζεται να κάνετε μια πρόβλεψη για το σύνολο της πρώτης περιόδου περισσότερο από 1,5 πακ. Αν δεν πετύχει, στοιχηματίστε στο σύνολο πάνω από 1,5 σε νέες περιόδους μέχρι το πρώτο βραβείο. Αν το παρολί δεν δουλέψει σε κάποια περίοδο, ακολουθήστε την καθορισμένη τακτική στη νέα διοργάνωση. Το μέγεθος του 1ου στοιχήματος πρέπει να είναι ίσο με το μέγιστο 1,5% του κεφαλαίου.

Break στο τένις

Ένα break στο τένις είναι ένα game που κερδίζεται στο σερβίς του αντιπάλου. Το αντίστροφο break είναι ένα game που κερδίζεται στο σερβίς του αντιπάλου, αφού προηγουμένως χάσετε το δικό σας σερβίς. Οι αποδόσεις για ένα reverse break σε ένα game χωρίς ακριβές φαβορί είναι πάντα μεγαλύτερες 2. Παράδειγμα – ο 1ος τενίστας κατακτά στο σερβίς κάποιου άλλου. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να στοιχηματίσετε στον άλλο τενίστα στο νέο παιχνίδι. Είναι προτιμότερο να κάνετε πρόβλεψη στο γυναικείο τένις επιλέγοντας έναν αγώνα που πληροί 3 προϋποθέσεις:

– και οι δύο τενίστες σερβίρουν αδύναμα σερβίς,

– ο αγώνας διεξάγεται σε αργό γήπεδο,

– κανένας από τους δύο παίκτες δεν έχει σημαντικό πλεονέκτημα σε πόντους.

Ασφάλιση στοιχημάτων

Ασφαλίστε μια πρόβλεψη εάν έχετε αμφιβολίες ότι θα κερδίσει. Αν το στοίχημα βγει, αλλά δεν θέλετε να πάρετε το ρίσκο, η ασφάλιση θα διασφαλίσει ότι θα έχετε επιστροφή, μειώνοντας τις πιθανές απώλειες. Παράδειγμα – στοιχηματίζετε 10 ευρώ σε ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο του αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν. Η πρόβλεψη έχει απόδοση 2,4. Αν στο 40ο λεπτό οι εντολές είναι ισόπαλες στο σκορ, αλλά υπάρχουν πολλές επικίνδυνες ευκαιρίες, ποντάρετε 5€ στη νίκη ενός από τα σχήματα με απόδοση 5.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.