Για κατοχή κάνναβης στην οικεία του με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας συνελήφθη 22χρονος στην Φλώρινα



 

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχο από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στον 22χρονο, όπου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω στην Φλώρινα, διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύστημα δημιουργίας κατάλληλων περιβαλλοντολογικών συνθηκών (υγρασίας – φωτισμού – θερμότητας) για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• -1- δενδρύλλιο κάνναβης, συνολικού ύψους -63- εκατοστών, το οποίο καλλιεργούσε σε γλάστρα με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας,
• -15- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• -1- ζυγαριά ακριβείας,
• -4- τρίφτες κάνναβης και
• πλήρως διαμορφωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες φωτός, θερμότητας, ανεμιστήρα, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κλπ).

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.