Αποκλειστικό: Η ώρα της απολογίας του 59χρονου γιατρού και της 48χρονης στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης – Τι δήλωσε ο 59χρονος στο KOZANILIFE.GR



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 15 Μάϊου 2023, προκειμένου να απολογηθούν, ο 59χρονος γιατρός με την 48χρονη που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 12 Μάϊου 2023, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορείς του KOZANILIFE.GR,  ο 59χρονος γιατρός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις,  αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ο ίδιος, κατά την διαδικασία της απολογίας του, δήλωσε πως δεν ήταν  και δεν είναι εξαρτημένος χρήστης, ούτε απλός χρήστης  και πως δεν έχει καμία ανάμειξη  στην συγκεκριμένη υπόθεση.  Συνέχισε, πως συναντήθηκε με την 48χρονη για να της δώσει το παραπεμπτικό.

Από την πλευρά της, η  48χρονη ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και τα χρησιμοποιεί για προσωπική της χρήση.

Ο 59χρονος δια μέσου του συνηγόρου υπεράσπισης, δήλωσε στο KOZANILIFE.GR, “Ευχαριστώ τα ΜΜΕ που σεβάστηκαν το τεκμήριο της αθωότητας και δεν δημοσιοποίησαν το όνομά μου”.

Η διαδικασία της απολογίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι τις Δευτέρας 15 Μάϊου, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όπου με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία, χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ 48χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους .

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.