Θεόδωρος Καρυπίδης: “Θα δώσουμε πίσω στους συνταξιούχους όσα έχασαν στα χρόνια των μνημονίων”

 

Συνεχίζει τις συναντήσεις με φορείς, συλλόγους και σωματεία ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Π.Ε. Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης, στο δρόμο προς την κάλπη.

Στη συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ,  έντονος ήταν ο προβληματισμός που εξέφρασε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αναστάσιος Δημάκης για τα αναδρομικά που δεν είδαν πάρα τις μέχρι σήμερα υποσχέσεις.

“Δουλέψαμε, σημείωσε, τόσα χρόνια συμβάλλοντας στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας και διεκδικούμε τα  αυτονόητα”.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση με τον Πρόεδρο Κώστα Ανδρεάδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Εορδαίας.

“Ένα πραγματικό κράτος δικαίου και κοινωνικής προστασίας, σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης, είναι αυτό που στηρίζει τους αδύναμους.

Οι απόμαχοι της εργασίας δεν είναι και απόμαχοι της ζωής. Στόχος μας να επαναφέρουμε τις συντάξεις στην κατάσταση προ μνημονίων και να διαμορφώσουμε μία κρατική δομή που θα παρέχει άμεσα, κάθε τι που έχει ανάγκη ο συνταξιούχος”.

Ο κ Καρυπίδης επισκέφθηκε και τα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ όπου συναντήθηκε με στελέχη του Σωματείου.
Ιδιαίτερα γόνιμη η συζήτηση καθώς η συνεργασία είναι διαχρονική. Ιδιαίτερα από τη θέση του Περιφερειάρχη ο κ. Καρυπίδης ήταν κοντά στο συνδικάτο και διαχειρίστηκε σημαντικά θέματα.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι θα πρέπει να υπάρξει παράταση χρονοδιαγράμματος σχετικά με την απολιγνιτοποίηση ώστε η μετάβαση να αλλάξει, να υπάρξει ομαλότητα και χρόνος, ώστε να αποκατασταθούν στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι “βίαιες” διαδικασίες και να δοθούν πραγματικά αναπτυξιακά κίνητρα.

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Θεόδωρος Καρυπίδης: “Θα δώσουμε πίσω στους συνταξιούχους όσα έχασαν στα χρόνια των μνημονίων”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.