Μετάλλιο για τους Δόκιμους Πυροσβέστες της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας



 

Αργυρό μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι Δόκιμοι Πυροσβέστες της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, οι οποίοι κατέκτησαν τη 2η θέση, στο «Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών Ε.Δ. & Σχολών Σ.Α. 2023», που διεξήχθη από 27 Απριλίου, έως 6 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων (ΑΙΘΟΥΣΑ «ΔΑΙΔΑΛΟΣ»), στο Τατόι Αττικής.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, τον οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, Πύραρχος Αναστάσιος Καρατζάς, αλλά και αντιπροσωπεία Δοκίμων Ανθυποπυραγών από την Πυροσβεστική Ακαδημία, οι Δόκιμοι Πυροσβέστες μας πάλεψαν μέχρι τέλους αλλά ηττήθηκαν με σκορ 61-59 από την ομάδα των Δοκίμων της Σχολής Λιμενοφυλάκων.

Το Πυροσβεστικό Σώμα συγχαίρει τα μέλη της ομάδας για την αγωνιστικότητά τους και τους εύχεται υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και στο μέλλον, τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία!

Την 3η θέση στη διοργάνωση κατέλαβε η ομάδα της Σχολής Ικάρων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.