Στην Ταϊλάνδη η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Ταξίδι γνωριμίας με το Ολυμπιακό Άθλημα Taekwondo



 

 

2001 – 2023 , είκοσι δύο χρόνια η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης ταξιδεύει σε χώρες της Ασιατικής Ηπείρου θέλοντας να γνωρίσουν οι αθλητές και οι προπονητές της  από κοντά το Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό , από ανθρώπους που έχουν πρωταγωνιστήσει επί σειρά ετών στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Είκοσι δύο χρόνια με ξεχωριστές επιλογές και εμπειρίες για τους αθλητές μας που κατάφεραν να φέρουν στην χώρα μας και στην πόλη μας , την Κοζάνη , διεθνείς διακρίσεις που μόνο περηφάνια προσδίδουν:

1) 7 παγκόσμιες διακρίσεις

2) 24 πανευρωπαϊκές

3) 4 μεσογειακές

4) 16 βαλκανικές

5) 370 πανελλήνια μετάλλια

6) 18 χρόνια στους κορυφαίους συλλόγους της χώρας μας σε ένα άκρως ανταγωνιστικό αγώνισμα

7) 4 φορές αθλητές του συλλόγου μας μέλη της Προολυμπιακής μας ομάδας –  2010 Θεόδωρος Χασιώτης , 2012 Νικόλαος Τζέλλος , 2020 Απόστολος Τεληκωστόγλου , 2024 Απόστολος Τεληκωστόγλου.

Και όλα αυτά με ατελείωτο Κόπο, Θυσίες , Αγώνα , επιλογές , που εκ του αποτελέσματος δικαιώνουν τις προσπάθειές μας

Για 22 μέρες, οι δύο προπονητές μας κ. Αλμασίδης Χρήστος,  κα. Κουτρότσιου Αναστασία θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης με 6 αθλητές που κυνηγάνε τα όνειρα τους και θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν μοναδικές εμπειρίες και παραστάσεις που θα τους συνοδεύουν στην αθλητική τους διαδρομή και όχι μόνο.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, τους  εύχεται καλό ταξίδι, με την πεποίθηση ότι η αποστολή θα επιστρέψει πιο πλούσια.

 

Συνεχίζουμε,

Μια ομάδα Ένα όνειρο

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.