Yποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Θοδωρής Καρυπίδης : «Η ανάσα των ανθρώπων του μόχθου, η φωνή μας»



Τη λαϊκή αγορά της Νεάπολης επισκέφθηκε σήμερα (4-5-2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ στην Π.Ε. Κοζάνης Θοδωρής Καρυπίδης βλέποντας από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκθέτες και παραγωγοί μιας μικρής περιφερειακης αγοράς, με το κόστος παραγωγής και εμπορίας να βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης.

Κοινός παρονομαστής η δοκιμασία στην οποία υποβάλλεται ο αγροτικός μας πληθυσμός καθώς δέχεται σκληρό χτύπημα από το πάρτι που έχουν στήσει στις πλάτες του, μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες με αποτέλεσμα πολλά προϊόντα γης που παράγουν με κόπο να παραμένουν στο χωράφι.

Οι καταναλωτές από την πλευρά τους μετέφεραν στον κ. Καρυπίδη την αγωνία τους καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην αύξηση των τιμών βασικών καταναλωτικών αγαθών.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δεν ενισχύουν την τοπική οικονομία που αιμορραγεί ενώ κανένα επίδομα δεν αναπληρώνει τους χαμηλούς μισθούς και την αξιοπρέπεια του πολίτη.

«Δέσμευση μας, σύμφωνα με τον κ. Καρυπίδη, η δημιουργία ενός κοινωνικού κράτουςα πέναντι στα μεγάλα συμφέροντα δίπλα στον καταναλωτή και στον παραγωγό που παλεύουν μόνοι τους να επιβιώσουν».

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.